Günstigste Wallboxen in Europa
Kostenloser Versand ab € 299 & Kostenloser Rückgabe
Sofortkauf oder Kauf auf Rechnung
Bis 15.00 Uhr bestellt = Versand am gleichen Tag*
9.4 tm-kiyoh
Subsidieregeling SEBA  Elektrische Bedrijfswagens

Subsidieregeling SEBA Elektrische Bedrijfswagens

0 kommentar minuten lesen

De bedrijfswagen subsidie SEBA is een geweldige kans voor bedrijven om hun wagenpark te vergroenen en tegelijkertijd geld te besparen. Met de SEBA kunnen bedrijven tot wel 4.000 euro subsidie ontvangen voor de aankoop of lease van een elektrische of hybride bedrijfswagen. Dit betekent dat bedrijven niet alleen kunnen bijdragen aan een beter milieu, maar ook hun kosten kunnen verlagen.

Echter, het is belangrijk om te onthouden dat elektrische bedrijfswagens niet alleen aanzienlijke voordelen bieden voor het milieu en de portemonnee van een bedrijf, maar ook vereisen ze een goede infrastructuur voor opladen. Daarom bieden wij van Wallbox Discounter laadpalen aan die speciaal zijn ontworpen voor zakelijk gebruik en waarmee bedrijven hun laadkosten kunnen verrekenen.

Onze laadpalen zijn eenvoudig te installeren en zijn compatibel met alle elektrische voertuigen. Bovendien bieden ze verschillende opties en slimme functies, zoals de mogelijkheid om laadsessies te monitoren en beheren via een mobiele app of via een OCPP backend systeem. Met onze laadpalen kunnen bedrijven hun wagenpark gemakkelijk opladen en tegelijkertijd hun laadkosten beheren en verrekenen.

Dankzij de SEBA-subsidie kunnen bedrijven nu geld besparen op de aanschaf of lease van elektrische of hybride bedrijfswagens. Dit betekent dat bedrijven niet alleen hun CO2-voetafdruk kunnen verkleinen, maar ook hun uitgaven kunnen verlagen en hun bedrijfsvoering kunnen optimaliseren.

Wilt u ook profiteren van de voordelen van elektrische bedrijfswagens en laadpalen? Neem dan contact op met een van onze adviseurs en ontdek hoe wij kunnen helpen uw wagenpark te verduurzamen en uw laadkosten te beheren door het inzetten van de juiste laadpalen en software. Wij helpen u graag bij het vinden van de beste oplossing voor uw bedrijf!

Voor meer informatie omtrent de SEBA subsidieregeling kijkt u op https://www.rvo.nl/subsidies-financiering/seba

Produkte vergleichen0